Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Κυριακή 28/10/2018

Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δι...

Σχηματισμός δικογραφίας για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και συγκεκριμένα για κατοχή και μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Πάτρα, άγνωστος δράστης οδηγώντας αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, κατά την μετάβασή τους βρήκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατέσχεσαν συνολικά (1.610) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Επιπλέον κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του κατασχέθηκαν (1,7) γραμμάρια κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του Β Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και έπειτα από καταγγελία ημεδαπής, σχηματίστηκε δικογραφία για  παράβαση της νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος  διατηρούσε σε μπαλκόνι διαμερίσματος δύο σκυλιά χωρίς νερό και τροφή.
Τα σκυλιά κατέβασαν χθες 28-10-2018 από το μπαλκόνι Πυροσβέστες με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.