Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

1ο Regularity Rally Βοστίτσα - 18 Νοεμβρίου 2018

Η ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με την υποστήριξη του δήμου Αιγιαλείας και αρωγό την Scuderia Triskelion διοργ...

Η ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) με την υποστήριξη του δήμου Αιγιαλείας και αρωγό την Scuderia Triskelion διοργανώνει το “1o Regularity Rally ΒΟΣΤΙΤΣΑ” που θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Πρόκειται για έναν αγώνα με αυτοκίνητα αντίκες κατασκευής πριν από το 1990. 
Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οδηγών και συνοδηγών Regularity Ράλλυ ιστορικών Αυτοκινήτων, εγκεκριμένος από την ΟΜΑΕ και αποτελεί τον προτελευταίο αγώνα του θεσμού με συντελεστή βαθμολογίας 1.
Για την πόλη του Αιγίου είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση. Το κέντρο του αγώνα θα βρίσκεται στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων με την υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο, ενώ οι δοκιμασίες των πληρωμάτων θα γίνουν στις γραφικές ορεινές διαδρομές του δήμου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, με φόντο το φθινοπωρινό τοπίο και τα γραφικά χωριά, συνολικού μήκους 145 χιλιομέτρων.

Ευχαριστούμε τους: 
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι το ΠΥΡΓΟΣ cafe-bar στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
Χορηγοί: OIKONOMOY FUELS (πρατήριο καυσίμων)
AUTOVISION KTEO ΑΙΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων)
Υπό την Αιγίδα: ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιαλείας

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 έως και την
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2018 στο e-mail info@alma-aigiou.gr ή στο τηλέφωνο/fax: 2691061158.

Χορηγός επικοινωνίας: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.