HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Super League: Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής και τα highlights

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ,  ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στη Λάρισα και ο Ολυμπια...

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ,  ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στη Λάρισα και ο Ολυμπιακός κέρδισε στις καθυστερήσεις.
Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και τον κέρδισε με 4-0, ενώ την Κυριακή το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την ισοπαλία στην Ξάνθη μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναιτωλικού με 1-1. Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο πέρασε με 1-3 από την Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα του Στέφανου Αθανασιάδη και του Γιάννη Μυστακίδη έκανε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. 
Ο νεανικός Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη με τον Κάτσε στη βασική 11άδα και τον Πούγγουρα να περνά ως αλλαγή πέρασε με άνεση και με 1-3 και μέσα από την Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ και παρά το αρχικό -6 έφτασε τους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 
Τέλος στα βραδινά παιχνίδια κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Ο Ατρόμητος με χρυσό σκόρερ τον Ευθύμη Κουλούρη κέρδισε την ουραγό Λαμία με 1-0, ενώ ο Ολυμπιακός με τον πλέον αγχωτικό τρόπο κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στις καθυστερήσεις, με την ομάδα της Τρίπολης να μετρά και αυτή 3 ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος. 

Συνολικά τα αποτελέσματα:
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννενα 1-2
ΑΕΚ-Πανιώνιος 4-0
Ξάνθη-Παναιτωλικός 1-1
ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-3
Ατρόμητος-Λαμία 1-0
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Δεύτερα 17/9
Άρης-Λεβαδειακός 19:30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3αγ.)
ΑΕΚ 7
Ολυμπιακός 7
Πανιώνιος 7
ΠΑΣ Γιάννινα 5
Ξάνθη 5
ΠΑΟΚ 4 -2αγ.
Λαμία 4
Ατρόμητος 3
Λεβαδειακός 3
Κέρκυρα 3
Παναιτωλικός 2
Πλατανιάς 2
Αστέρας Τρίπολης 1
Απόλλων Σμύρνης 1 -2αγ.
Λάρισα 1
Παναθηναϊκός 0
* Ο Παναθηναϊκός έχει -2 βαθμούς.
Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova μέσα από το κανάλι  http://kalavrytanews.novasports.gr/VideoId/55659/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.