Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Βασιλειάδης: «Θα βρεθεί λύση για όλα και στην Football league»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε την Τετάρτη μεσημέρι στο Αίγιο για την προβολή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και στο περιθώριο της εκδήλ...

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε την Τετάρτη μεσημέρι στο Αίγιο για την προβολή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και στο περιθώριο της εκδήλωσης μιλώντας στον «Κόσμο» για το πρωτάθλημα της Football league αφού άφησε αιχμές και πάλι για  τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο για τον τρόπο που χειρίζεται τα σοβαρά θέματα της κατηγορίας τόνισε «Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα θέματα και στην Football league. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου θα έχουμε οριστικοποιήσει με την ΕΡΤ όλα τα θέματα που αφορούν την κατηγορία. Είμαστε σε μια νέα διαπραγμάτευση αυτές τις ημέρες ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για την Football league».

Και ερωτηθείς αν βλέπει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος και πότε υπολογίζει ότι θα ξεκινήσει απάντησε «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Αν προκύψει πιστεύω ότι θα είναι μόνο για μια εβδομάδα  και το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου θα έχουμε έναρξη και στο πρωτάθλημα της Football league».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.