HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Event για τα διαρκείας Παρασκευή και Σάββατο στην Ρήγα Φερραίου

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ήδη αυτή την εβδομάδα η ζήτηση από τους φιλάθλους έχει ...

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ήδη αυτή την εβδομάδα η ζήτηση από τους φιλάθλους έχει αυξηθεί και υπάρχει σημαντικός αριθμός εισιτηρίων που έχουν δοθεί.

Η ΠΑΕ σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο θα προχωρήσει σε event στην οδό Ρήγα Φερραίου όπου κλιμάκιο της Παναχαϊκής θα ενημερώνει  τον κόσμο για τα εισιτήρια διαρκείας και τις παροχές και τα προνόμια που θα υπάρχουν φέτος για τους κατόχους τους. Παράλληλα θα γίνεται και πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και στην διοίκηση ευελπιστούν ότι το διήμερο αυτό θα φύγουν αρκετά εισιτήρια.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος αναφερόμενος στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας τόνισε «Πάμε καλά. Έχει δοθεί ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων, καθημερινά το ενδιαφέρον του κόσμου αυξάνεται και στόχος μας είναι φέτος να ξεπεράσουμε τα 1300 εισιτήρια διαρκείας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.