HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μια νέα σεζόν δημιουργίας και προσφοράς ξεκινά η Στέγη Καλαβρυτινών Πάτρας

Mιά καινούργια δημιουργική χρονιά με όραμα και πολλά σχέδια ξεκινά για την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας ...

Mιά καινούργια δημιουργική χρονιά με όραμα και πολλά σχέδια ξεκινά για την Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας "Αγία Λαύρα".
Στην σχετική ανακοίνωση τονίζει:
Την χρονιά που πέρασε έχουμε να παρουσιάσουμε πλούσιο και πολύπλευρο έργο.
Συμμετοχές σε Διεθνή Φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Φυσιολατρικές και προσκυνηματικές εκδρομές,ημερίδες, συμμετοχές σε εκδηλώσεις άλλων πόλεων αλλά και συλλόγων της πόλης μας.Λαογραφικές έρευνες και αναζητήσεις αναβιώνοντας την < Αρχοντική Γυναικεία Φορεσιά της Αχαίας>.Φιλανθρωπικές δράσεις μοιράζοντας χαμόγελα σε παιδιά που πραγματικά το είχαν ανάγκη, συνεστιάσεις και χοροεσπερίδες.
Οι κριτικές γιά την τελετή λήξης των χορευτικών και θεατρικών τμημάτων στο θέατρο Πάνθεον, με θέμα <Η Ιστορία του Χορού από την Αρχαιότητα μέχρι Σήμερα>, ήταν διθυραμβικές και θέμα συζήτησης για πολλές ημέρες στην πόλη μας.
Αποκορύφωμα όμως των δράσεων-εκδηλώσεων της σεζόν που πέρασε είναι το τετραήμερο εκδηλώσεων, σε Καλάβρυτα,Ήλιδα και Πάτρα,οργανώνοντας Διεθνή Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών σε συνεργασία με τους αντίστοιχους δήμους.Επίσημη προσκεκλημένη χώρα ήταν η Κίνα, που ενθουσίασε όποιους είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν.
Για την σεζόν 2018-2019 το πλάνο των δράσεων και των εκδηλώσεων είναι έτοιμο.Ακόμα πιο πλούσιο ακόμα πιό ενδιαφέρον ακόμα πιό συναρπαστικό.Οι προσκλήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό είναι πάρα πολλές.Ήδη έχει κλείσει η ημερομηνία για συμμετοχή μας για δεύτερη φορά σε Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Πεκίνο, στο τέλος του Γενάρη του 2019.
Ελάτε μαζί μας σ΄αυτό το ταξίδι μέσα στον πολιτισμό και την παράδοση. Κάτω από την Στέγη μας , χωράνε όλοι.Όλοι μπορούν να προσφέρουν στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας έτσι ώστε να ανβαθμιστιστεί πολιτιστικά και τουριστικά αλλά παράλληλα να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά.
Οι εγγραφές γιά την νέα σεζόν ξεκινάνε στις 17/9/2018.Τα γραφεία της Στέγης θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 7-9 μμ.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι :
Χορευτικά τμήματα
.Παραδοσιακών χορών (παιδικό,εφηβικό,ενηλίκων), αρχαρίων και προχωρημένων
.Λαικών χορών (αρχαρίων και προχωρημένων)
.Latin-Tango και Ευρωπαικών χορών.

Τμήματα Θεάτρου
Τμήματα Χορωδίας (Παραδοσιακής,Έντεχνης και Βυζαντινής Μουσικής).
Σας περιμένουμε !!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.