Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άλλοι δυο Καλαβρυτινοί στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Στην ανακοίνωση δύο νέων παικτών προέβη η Α.Ε.Καλαβρύτων με την προσθήκη άλλων δυο παικτών που και αυτοί έχουν καλαβρυτινό αίμα. Η μία ε...

Στην ανακοίνωση δύο νέων παικτών προέβη η Α.Ε.Καλαβρύτων με την προσθήκη άλλων δυο παικτών που και αυτοί έχουν καλαβρυτινό αίμα. Η μία είναι του έμπειρου αμυντικού Νίκου Παπαβραμόπουλου από την Λεύκα Καλαβρύτων και η άλλη του μέσου, Βασίλη Σταύρακα από τον Μπούμπουκα. Η συλλογή έμπειρων και ταλαντούχων Καλαβρυτινών αθλητών που έθεσε ως πρωταρχικό στόχο η διοίκηση της ομάδας, φέρει καρπούς και ενισχύει σημαντικά το δυναμικό της ομάδας.
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Καλαβρύτων έχει ως εξής
Η Α.Ε.Καλαβρύτων, ανακοινώνει δυο σημαντικές προσθήκες στο ενεργητικό της ομάδας. Του έμπειρου αμυντικού Νίκου Παπαβραμόπουλου και του 21χρονου μέσου Βασίλη Σταύρακα.
Ο Νίκος Παπαβραμόπουλος με καταγωγή από την Λεύκα Καλαβρύτων, πέρσι αγωνιζόταν στην Β κατηγορία με την ομάδα του Σκεπαστού, ενώ  στο παρελθόν, είχε γεμάτες αγωνιστικές χρονιές με τους «Λύκους» Αιγίου, Ζήρια και «Απόλλωνα Αιγίου» (Α΄κατηγορία), προσθέτοντας άλλη μια αξιόπιστη λύση στην αμυντική γραμμή της ομάδας. 
Ο Βασίλης Σταύρακας με καταγωγή από τον Μπούμπουκα Καλαβρύτων αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα «Πάτρα 2005»|, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την «Θύελλα» Πατρών και «Απόλλων» Εγλυκάδας και θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του αχαϊκού ποδοσφαίρου. 
Η Διοίκηση της ομάδας τους καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε καλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.