HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρόσκληση εθελοντών στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ε.Ε.Σ

«Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παροχή εθελοντικής υπηρεσίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων που λειτουργεί ο Ελληνικός Ερυθ...

«Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παροχή εθελοντικής υπηρεσίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων που λειτουργεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στα Καλάβρυτα»
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ε.Ε.Σ. στην Αγριά Βόλου, στην Αθήνα και στα Καλάβρυτα”, με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5022189, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης, λειτουργεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στα Καλάβρυτα.
Η λειτουργία του Κέντρου δεν αφορά μόνο στην εξασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης και την κάλυψη των καθημερινών αναγκών των φιλοξενούμενων ασυνόδευτων ανηλίκων, αλλά μέσα από ένα πλέγμα υποστηρικτικών υπηρεσιών και την κατάρτιση προγράμματος εξωτερικών δραστηριοτήτων, καταβάλλεται συστηματική προσπάθεια για τη σταδιακή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ασυνόδευτοι ανήλικοι αποτελούν μία ιδιαίτερα ευάλωτη ομάδα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κέντρο, υποστηρίζοντας εμπράκτως το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Για την επαρκή ενημέρωση και κατάρτιση των εθελοντών ο Ε.Ε.Σ. θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Κέντρο Φιλοξενίας Ανηλίκων Καλαβρύτων προκειμένου οι υποψήφιοι εθελοντές να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που κρίνονται
απαραίτητες για τη παροχή εθελοντικού έργου στον Ε.Ε.Σ.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 3-21 Σεπτεμβρίου 2018 στο:
«Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Καλάβρυτα»
Ιωάννου Κουτσοχέρα 3, 25001 Καλάβρυτα (πρώην κτίριο Πυροσβεστικής)
Τηλ: 26920 23827, 26920 24341
e-mail: kfiloxenkalavryta@redcross.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.