HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΣΙΝΟ: "Γιορτή Παιδείας" από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών (ΦΩΤΟ)

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εκδήλωση με ιδιαίτερο πνευματικό υπ...

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εκδήλωση με ιδιαίτερο πνευματικό υπόβαθρο και σημασία. Είναι η καθιερωμένη πλέον « ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ», που γίνεται την 26η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο κατά την εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στον αύλειο χώρο του πανηγυρίζοντος ναού του Δεσινού-έμπροσθεν της προτομής του Δεσινιώτη αοιδίμου πρωθιερέα, ιστορικού συγγραφέα και καθηγητού π. Νικολάου Παπαδοπούλου-όπου βραβεύει τους αριστεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου Ψωφίδας.
Έτσι και φέτος διοργάνωσε για άλλη μια φορά, μια πολύ σπουδαία, ξεχωριστή και πρωτοπόρα εκδήλωση σε ποιότητα, αξία και νόημα, αφιερωμένη στους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Ψωφίδος που αρίστευσαν-πρώτευσαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018. Τους αριστεύσαντες τίμησε με δίπλωμα, μετάλλιο και συμβολικό χρηματικό ποσό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο βοηθός Δημάρχου σε θέματα παιδείας κος Μαγκαφάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.