Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε σήμερα το ένθετο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με την Πελοποννησιακή «Λαύρα», το ειδικό ένθετο της Πελοποννήσου Ζωτικά, ζωντανά και κρίσιμ...


Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με την Πελοποννησιακή «Λαύρα», το ειδικό ένθετο της Πελοποννήσου
Ζωτικά, ζωντανά και κρίσιμα αναπτυξιακά έργα για τα οποία παλεύει για πολύ καιρό ο δήμος και φορείς της περιοχής βρέθηκαν επίκεντρο της συζήτησης στο «1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Καλαβρύτων».
Μια συνεδριακή εκδήλωση που διεξήχθη του Σάββατο που μας πέρασε 15 Σεπτεμβρίου η οποία αποτέλεσε την αφορμή ώστε, Κυβέρνηση, Περιφέρεια και τοπικές Αρχές, να θέσουν επί τάπητος σχέδια και οραματικές πρωτοβουλίες.
Η ατζέντα των φορέων τέθηκε ενώπιον της τοπικής κοινωνίας που ήταν μαζικά παρούσα και τίμησε την εκδήλωση αυτή και βέβαια τους σημαντικούς προσκεκλημένους ομιλητές.
Τις δύο βασικές ενότητες του Συνεδρίου οργάνωσαν και συντόνισαν ο δήμος και ο Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός, μαζί με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και το Pelop.gr.
Την εκδήλωση υποστήριξαν η εφημερίδα «ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» και το «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS».
Παρόντες με εισηγήσεις που περιείχαν σημαντικές αναπτυξιακές προτάσεις και παρεμβάσεις, αναπτυξιακοί φορείς της ευρύτερης περιοχής του Νομού Αχαΐας.

@ Λ. Σπυρόπουλος: Αναγκαία όσο ποτέ η αναβάθμιση του Χιονοδρομικού
Παρέμβαση από το διευθυντή του Χιονοδρομικού στα πλαίσια του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου των Καλαβρύτων
@ Κτηνοτροφία Προστασία στο εισόδημα των παραγωγών Στον ΑΓΣ Συνεταιρισμό η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενημερώθηκε για τα μείζονα θέματα της ελληνικής κτηνοτροφίας.

@ Σπύρος Θεοχάρης και μια «ΑΝΑΣΑ» για την πόλη
Ανάπτυξη, συμμετοχικότητα και αλληλεγγύη βασικοί πολιτικοί άξονες της νέας παράταξης που διεκδικεί τον Δήμο των Καλαβρύτων.

@ Οδοντωτός και ανάπτυξη του σιδηροδρομικού τουρισμού
Επίσκεψη και ξενάγηση στα Καλάβρυτα ομάδας εκπροσώπων σιδηροδρομικών εταιρειών, στο πλαίσιο του προγράμματος «TopRail»

@ Το Leader ένας επενδυτικός και αναπτυξιακός μοχλός
Ο απολογισμός και οι καλές πρακτικές από την υλοποίηση μέχρι σήμερα των δράσεων του «Leader» κυριάρχησαν στη διάρκεια της 3ης και τελικής ενότητας του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Καλαβρύτων, το περασμένο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.
Εκτός από τα στοιχεία από επενδύσεις και δράσεις που χρηματοδότησε το «Leader» σε προηγούμενες προγραμματικές περιόδους, κατά τη νέα περίοδο ανοίγει ο δρόμος σε νέους να επενδύσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της υπαίθρου και στην συνδυασμένη αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και των τοπικών προϊόντων. Κοινός στόχος και η προσέλκυση επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.