Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Συγχαρητήρια επιστολή προς την αθλήτρια Γεωργία Καραφλού

Συγχαρητήρια επιστολή προς την Αιγιώτισσα αθλήτρια Γεωργία Καραφλού, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick...

Συγχαρητήρια επιστολή προς την Αιγιώτισσα αθλήτρια Γεωργία Καραφλού, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing, απέστειλε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος. 

Στην επιστολή του ο Σεβασμιώτατος αναφέρει τα εξής: 
«Επιθυμώ να εκφράσω τις ολόκαρδες και συγχαρητήριες ευχές μου στην 17χρονη Αιγιώτισσα αθλήτρια του συλλόγου «Α.Σ. Στράτων» Γεωργία Καραφλού η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing που διεξήχθη πρόσφατα στη Βενετία. 
Αυτό το επίτευγμα αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η αποφασιστικότητα και η συνέπεια ανταμείβονται. 
Η συγκεκριμένη δε επιτυχία τής Γεωργίας αποτελεί, αναμφίβολα, καρπό της συστηματικής και κοπιώδους προσπάθειάς της με τη συμβολή του προπονητού της κ. Αλεξάνδρου Μίχου αλλά και όλων όσοι στήριξαν (και στηρίζουν) τη νεαρή αθλήτρια στη μέχρι τώρα πορεία της. Μεταξύ αυτών και οι γονείς της, που μεγαλώνουν τα οκτώ τέκνα τους με ήθος, σεμνότητα και ευγένεια. 
Προσωπικώς χαίρω για τη διάκρισή της αυτή, έτι δε περισσότερον πληροφορηθείς την ευσέβεια, το ήθος και την αγάπη της για την Εκκλησία και την Πατρίδα.
Επικαλούμενος κάθε από Θεού ευλογία στη ζωή και τα έργα της και την εξ Ύψους δύναμη προς επιτυχή συνέχιση των προσπαθειών της και πραγμάτωση κάθε επιθυμίας της, εύχομαι η Προστάτιδα της πόλεώς μας, Παναγία Τρυπητή, να είναι πάντα δίπλα της και να την δυναμώνει στους μελλοντικούς αγώνες της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.