HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα πολυεργαλείο στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Σε μία εξαιρετικά αξιόπιστη λύση στο δυναμικό της ομάδας των Καλαβρύτων, προχώρησε η διοίκηση της ομάδας με την απόκτηση του πολύπειρου ...

Σε μία εξαιρετικά αξιόπιστη λύση στο δυναμικό της ομάδας των Καλαβρύτων, προχώρησε η διοίκηση της ομάδας με την απόκτηση του πολύπειρου 23χρονου μεσοαμυντικού Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου. Ο νεαρός πάικτης έχει καταγωγή από το Δροσάτο Καλαβρύτων και είναι γιος του διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου και προπονητή των Ακαδημιών της ομάδας Νίκου Παπαχριστόπουλου
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μέσοαμυντικού Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου. Ο 23χρονος παίκτης, στόχαστρο πολλών ομάδων στην Αχαΐα, προέρχεται από της Ακαδημίες της «Θύελλας» Αιγίου και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Κ20 του Παναιγιάλειου, στον «Αστέρα» Τέμενης και πέρσι στον «Πανιώνιο-Αχιλλέα» Αγυιάς, όπου συνέβαλε ουσιαστικά στην άνοδο της ομάδας του στην Α΄κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί ο νεαρός παίκτης είναι γιος του επί χρόνια προπονητή των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Α.Ε.Κ. με καταγωγή από το Δροσάτο Καλαβρύτων.
Η Διοίκηση της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε καλό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.