Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητρόπολης προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την στάση στο Αίγιο

Γνωστοποιήθηκε ήδη η απόφαση της διοικήσεως της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τη στάση των λεωφορείων της στο Αίγιο από το Κιάτο προς την Πάτρα και αντισ...

Γνωστοποιήθηκε ήδη η απόφαση της διοικήσεως της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τη στάση των λεωφορείων της στο Αίγιο από το Κιάτο προς την Πάτρα και αντιστρόφως, μια στάση η οποία θα εξυπηρετήσει πολύ σημαντικά την πόλη μας, αφού τώρα πλέον ένας Αιγιώτης θα μπορεί να ταξιδέψει στη Αθήνα με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο από το Κιάτο προς την Αθήνα και το Αεροδρόμιο των Αθηνών!

Από τις 3 Σεπτεμβρίου ε.έ. εφαρμόζεται πλέον το πολύ αναγκαίο αυτό δώρο για την πόλη μας, αφού μέχρι χθες τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκαναν στάση μόνο στο Διακοπτό! Για την πραγματοποίηση αυτού του πόθου των Αιγιωτών συνεργάσθηκαν πολλοί παράγοντες της πόλεως, με πρώτον τον αξιότιμον κύριον Αθανάσιον Παναγόπουλον, τον αγαπητόν δήμαρχόν μας.

Από της πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεως το αίτημά μας μετέφερε προς την δραστήρια Υπουργό Τουρισμού κυρίαν Έλενα Κουντουρά ο δραστήριος Σύμβουλός της, ο αγαπητός μας κ. Πέτρος Δαδιώτης. Ας σημειωθεί ότι η κ. Κουντουρά αγαπά όλως ιδιαιτέρως το Αίγιο, γι’ αυτό δε και επιδεικνύει πάντοτε ζωηρό ενδιαφέρον για τα ζητήματα της περιοχής μας.

Από τη θέση αυτή, λοιπόν, απευθύνουμε τις ολοκάρδιες ευχαριστίες μας πρωτίστως μεν προς την Υπουργό κ. Κουντουρά, αλλά και προς τον αγαπητό μας κ. Δαδιώτη, ο οποίος και πολύ εργάσθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, αλλά και μας μετέφερε το ευχάριστο αυτό νέο πριν γνωστοποιηθεί τούτο στην κοινωνία του Αιγίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.