Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο ΕΚΑΒ παραχωρεί ο Δήμος Καλαβρύτων το ασθενοφόρο, που έλαβε ως δωρεά, από την Ελληνογερμανική Συνέλευση

• Θα καλύπτει τις ανάγκες διακομιδής ασθενών του Δήμου Καλαβρύτων Το ασθενοφόρο που δώρισε στο Δήμο Καλαβρύτων, η εθελοντική, ανθρω...

Θα καλύπτει τις ανάγκες διακομιδής ασθενών του Δήμου Καλαβρύτων

Το ασθενοφόρο που δώρισε στο Δήμο Καλαβρύτων, η εθελοντική, ανθρωπιστική, διεθνής οργάνωση Maltezers Γερμανίας, με την καθοριστική συμβολή και υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV) – στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Καλαβρύτων – ο Δήμος μας, το παραχωρεί στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να το λειτουργήσει, για τις ανάγκες διακομιδής των ασθενών του, για τις οποίες και δωρήθηκε, δεδομένου, ότι, παρά τις προσπάθειες του Δήμου μας, δεν κατέστη, εφικτό, να χορηγηθεί, άδεια λειτουργίας, στο Δήμο.
Την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας, κ. Βασιλική Καφαντάρη, με υπαλλήλους και ειδικούς τεχνικούς του ΕΚΑΒ, επισκέφθηκαν, στο εργοτάξιο του Δήμου μας, το ασθενοφόρο, το ήλεγχξαν, το επιθεώρησαν και το οδήγησαν και το βρήκαν σε άριστη κατάσταση και απόλυτα κατάλληλο για τη χρήση του. Είχαν δε, στο εργοτάξιο, συνάντηση και συζήτηση και με το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γεώργιο Λαζουρά.
Έτσι και με τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, ενισχύεται, κατά ένα (1), ακόμη, ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, που θα καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων μας και των επισκεπτών μας.
Επισυνάπτεται, το έγγραφο της δωρεάς του ασθενοφόρου και η αλληλογραφία του Δημάρχου Καλαβρύτων, με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ο οποίος αποδέχεται την παραχώρηση του ασθενοφόρου και ευχαριστεί το Δήμο μας.
   
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.