HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο διαδίκτυο η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Όπως γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κώστας Μητρόπουλος η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Π...

Όπως γνωστοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κώστας Μητρόπουλος η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ δημιουργεί τη μεγαλύτερη δικτύωση στον αγροδιατροφικό τομέα της περιοχής μας.

Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε με σύγχρονη προσέγγιση και αποτελεσματικότητα τη σημαντική ανάγκη δημιουργίας μιας νέας δυναμικής στον αγροδιατροφικό τομέα της

Περιφέρειας μας και της διασύνδεσης του με την εγχώρια και διεθνή αγορά εντάσσεται και η κατασκευή της ιστοσελίδας μας http://agrifoodwest. gr/.

Η ηλεκτρονική παρουσία της επωνυμίας μας στο διαδίκτυο αποτελεί μια σοβαρή επένδυση για την εταιρεία και γίνεται με γνώμονα την αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών των μελών/εταίρων μας, αλλά και την ενημέρωση και συστηματική προβολή των δραστηριοτήτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.