Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η εμποροπανήγυρη της Κλειτορίας

γράφει ο Τάκης Μπαλφούσιας Στις 26 Σεπτεμβρίου (έως 30/9) αρχίζει η εμποροπανήγυρη της Κλειτορίας, δίνοντας χρώμα, ζωή και οικονομική ...

γράφει ο Τάκης Μπαλφούσιας
Στις 26 Σεπτεμβρίου (έως 30/9) αρχίζει η εμποροπανήγυρη της Κλειτορίας, δίνοντας χρώμα, ζωή και οικονομική δύναμη στο χωριό μας. 
Οι μνήμες από το μεγάλο πανηγύρι παραμένουν ανεξίτηλες. Εμποροπανήγυρη αλλά και Ζωοπανήγυρη παλιά! Πλανόδιοι έμποροι, τσαμπάσηδες, μικροπωλητές και χωρικοί συνέρρεαν με τα ζώα ή με τα πόδια για αγοραπωλησίες. Πραγματική κοσμοπλημμύρα. Και κοντά σε αυτά, η χαρά των παιδιών αλλά και των μεγάλων: Λούνα-πάρκ,ρουλέτες, τυχερά παιχνίδια, καραγκιοζοπαίχτες...Και το βράδυ όλο το χωριό αντιλαλούσε από τα κλαρίνα, που διασκέδαζαν τους πανηγυριώτες και τους μερακλήδες που χόρευαν με καμάρι και λεβεντιά! 
Σήμερα, το πανηγύρι της Κλειτορίας προσαρμοζόμενο στα νέα δεδομένα έχει πάρει νέα χαρακτηριστικά. Συνεχίζει, όμως, να διατηρεί την ίδια ζωντάνια προσελκύοντας πλήθος κόσμου, καθώς το έχει αγκαλιάσει και η νέα γενιά. 
Έτσι και φέτος, ένα τεράστιο υπαίθριο παζάρι θα στηθεί, τα κλαρίνα θα παίξουν,ενώ στις ψησταριές καλοψημένες γουρνοπούλες θα περιμένουν τους πανηγυριώτες!
ΚΑΛΗ ΕΠΤΥΧΙΑ στο φετινό ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.