HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ μέσα στο "Καραϊσκάκης"

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής νικώντας στο φαληρικό στάδιο τον Ολυμπιακό με 1-0. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν σω...

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής νικώντας στο φαληρικό στάδιο τον Ολυμπιακό με 1-0. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν σωρεία καλών ευκαιριών για να πετύχουν ένα γκολ, οι Θεσσαλονικείς αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκαιρία που τους δόθηκε στο 49ο λεπτό και με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς έφυγαν νικητές από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ , έκανε το «5x5» και βρέθηκε στην πρώτη θέση (13 βαθμούς). Στη δεύτερη θέση (12 βαθμούς), μαζί με ΑΕΚ και Άρη υποχώρησαν οι Πειραιώτες, που είχαν την πρώτη τους απώλεια στο πρωτάθλημα.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Ομάρ, Μπουχαλάκης (82'), Καμαρά, Φορτούνης (82' Νάτχο), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (69’ Γκερέρο), Χασάν 
Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Σισέ. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ο Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (84' Τόσκα), Κρέσπο - Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίσιο - Κάνιας, Πέλκας (58’ Ζαμπά), Λημνιός (72’ Βέρνμπλουμ), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς. 
Στον πάγκο: Ρέι, Καρέλης, Σάκχοφ, Ακπόμ. 

Διαιτητής: Σαν Φενταγί. 
Βοηθοί: Σλάνταν Γιοσίποβιτς, Μπεκίμ Τζογκάϊ 
4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.