HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ρεκόρ συμμετοχών στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας με ρεκόρ συμμετοχών Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17ης Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας με ρεκόρ συμμετοχών
Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ομιλίες με την η βραδιά να πλαισιώνεται όμορφα με παρουσιάσεις προγραμμάτων παραδοσιακών και λαϊκών χορών από τα χορευτικά τμήματα Συλλόγων.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περίπου 120 εκθέτες από την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία αλλά και τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Τρίπολη και αλλού. Συμμετείχε και περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων, με προϊόντα τοπικών παραγωγών. 
Η έκθεση πραγματοποιείθηκε υπό την αιγίδα  του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφερειακή «Ένωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.