HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανώτερη η Τσέλσι επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Επιβεβαιώνοντας απολύτως τον τίτλο του φαβορί, η Τσέλσι νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι έκανε ποδαρικό με το... δεξί στον 12ο όμιλ...

Επιβεβαιώνοντας απολύτως τον τίτλο του φαβορί, η Τσέλσι νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι έκανε ποδαρικό με το... δεξί στον 12ο όμιλο του Europa League.

Πέρα για πέρα δίκαιο το τελικό σκορ στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πει κανείς ότι έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Απέναντί της είχε έναν ΠΑΟΚ που προσπάθησε για το καλύτερο, ο κόσμος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στήριξε τους παίκτες του Λουτσέσκου, αλλά ήταν τέτοια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων που δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να πάρουν κάτι καλύτερο.

Το επόμενο ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στις 4/10 αποκτά χαρακτήρα «τελικού» για τους «ασπρόμαυρους» που θα πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στην Λευκορωσία εάν θέλουν να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το έργο των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν εξαρχής δύσκολο κι άπαντες γνώριζαν πολύ καλά ότι για να έχει τύχη στο ματς ο «Δικέφαλος» θα έπρεπε αφενός μεν να μην επιτρέψει στην αντίπαλό του να βγάλει την ποιότητά της κι αφετέρου να την προβληματίσει αμυντικά.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έκαναν απολύτως τίποτα στο πρώτο μέρος. Από τα πρώτα λεπτά οι Λονδρέζοι βρήκαν αρκετούς χώρους, κυρίως από την αριστερή τους πτέρυγα, έβγαλαν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο κι από τη στιγμή που προηγήθηκαν γρήγορα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα γι΄ αυτούς.

Στο 7΄ ο Γουίλιαν πλάσαρε τον Πασχαλάκη, που θα μπορούσε να έχει αντιδράσει καλύτερα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και οι «μπλε» πήραν το προβάδισμα.

Από κει και ύστερα κυριάρχησαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τον Μοράτα για να «καθαρίσουν» το ματς από πολύ νωρίς. Δεν το έκαναν, το 1-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να μην απειλεί ούτε μία φορά την εστία του Κέπα.

Το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη. Οι Λονδρέζοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 15 λεπτά του β΄ μέρους, ωστόσο, δεν σκόραραν.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μετά το 75΄ να βγει μπροστά για να σκοράρει και να «κλέψει» το βαθμό, βρήκε δύο καλές στιγμές με τους Πρίγιοβιτς και Ουάρντα, αλλά δεν κατάφερε τελικά να παραβιάσει την εστία του Κέπα.

Στο άλλο ματς του 12ου ομίλου, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Βίντι και περιμένει τον «Δικέφαλο» στο Μπορίσοφ στις 4 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.