HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη ΔΕΘ

Δράση φαίνεται πως θα αναλάβει η Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την ολοκλήρωση της ...

Δράση φαίνεται πως θα αναλάβει η Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την ολοκλήρωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ληφθεί απόφαση για τη διενέργεια έκτακτων κρίσεων στο Σώμα, μετά και τις πρόσφατες αλλαγές που προέκυψαν από την παραίτηση του Νίκου Τόσκα, με φόντο τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Μετά την αλλαγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και την ανάληψη των καθηκόντων από τον Πατρινό Αντιστράτηγο,  Αριστείδη Ανδρικόπουλο στο "τιμόνι" της Ελληνικής Αστυνομίας, κενό παραμένει στη θέση του υπαρχηγού, που κατείχε μέχρι πρότινος.

Οι τακτικές κρίσεις ήταν προγραμματισμένες για τις αρχές του νέου χρόνου.

Αναλόγη η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και στην Πυροσβεστική μετά την αλλαγή ηγεσίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το ίδιο διάστημα να διενεργηθούν κρίσεις και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.