HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μισό... εκατομμύριο για εξοπλισμό παιδικών χαρών, στα Καλάβρυτα από το Υπουργείο Εσωτερικών

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης , αποδέχθηκε τις προτάσεις και τα αιτήματα που έχει υποβάλλει, από το Μάιο, ο Δήμος Καλαβρύτων και ...

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, αποδέχθηκε τις προτάσεις και τα αιτήματα που έχει υποβάλλει, από το Μάιο, ο Δήμος Καλαβρύτων και με αποφάσεις του, χρηματοδότησε και ενέταξε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II», του Υπουργείου Εσωτερικών, 1) την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Καλαβρύτων», με προϋπολογισμό
285.000,00 € και 2) την «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού, για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Καλαβρύτων», με προϋπολογισμό 211.000,00 €.

Μετά την αποδοχή των χρηματοδοτήσεων αυτών (συνολικά 496.000,00 €), από το δημοτικό συμβούλιο, της επόμενης Παρασκευής, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της μελέτης και των ανοικτών διαγωνισμών, ώστε, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, ο Δήμος Καλαβρύτων, να έχει προμηθευτεί, όλως αναγκαία καινούργια μηχανήματα έργου και να έχει εξοπλίσει και αναβαθμίσει παιδικές χαρές του. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, όταν έλαβε γνώση των αποφάσεων χρηματοδότησης, του Υπουργού Εσωτερικών, με το συνολικό ποσό των 496.000,00€, δήλωσε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω του Υπουργό Εσωτερικών, κ. Αλέξη Χαρίτση, που αποδέχθηκε, εξολοκλήρου, τις προτάσεις και τα αιτήματα του ορεινού Δήμου Καλαβρύτων και χρηματοδοτεί το Δήμο μας, με το, ιδιαίτερα σημαντικό, συνολικό ποσό των 496.000,00 €, για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού παιδικών μας χαρών. Μετά τις προβλεπόμενες και αναγκαίες διαδικασίες των ανοικτών διαγωνισμών, πιστεύω ότι, το συντομότερο δυνατό, ο Δήμος Καλαβρύτων, θα ανανεώσει τον γερασμένο και πεπαλαιωμένο στόλο των μηχανημάτων έργου, που έχει, με την
αγορά, καινούργιων, δύο (2) τσαπών, ενός μικρού τσαπακίου, για τους εργάτες και υδραυλικούς μας και ενός μικρού εκχιονιστικού, για μέσα, στις πόλεις και στα χωριά μας και θα εξοπλίσει με καινούργια, ασφαλή, αξιόπιστα και πιστοποιημένα όργανα τις παιδικές χαρές του. 

Έτσι, με μελετημένες, στοιχειοθετημένες, αξιόπιστες και εφικτές προτάσεις και αιτήματα, μετά, από πολλά χρόνια, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε τα μηχανήματά μας και αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές μας, προσφέροντας έτσι, καλύτερες, γρηγορότερες και αποδοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες και κατοίκους μας και ιδίως στους κτηνοτρόφους και στους νέους μας. Με τη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, είμαι βέβαιος, ότι αλλάζουμε, την όψη, τον εξοπλισμό και τις υποδομές του Δήμου μας και εδραιώνουμε, τη νέα εποχή, στο τόπο μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.