HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΟΣΙ: ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βρισκόμαστε στο... 2018 και το τονίζουμε, γιατί οι εικόνες που θα δείτε μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και τη αποστολή που έκανε στο ΜΠΟΣΙ δεν θυμί...

Βρισκόμαστε στο... 2018 και το τονίζουμε, γιατί οι εικόνες που θα δείτε μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και τη αποστολή που έκανε στο ΜΠΟΣΙ δεν θυμίζουν σε τίποτα την... σύγχρονη εποχή μας. 
15 κάτοικοι εκ των οποίων 9 παιδιά ζουν σε αυτόν το οικισμό της Τοπικής Κοινότητας Πετσάκων της Δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων στο Νομό Αχαΐας, 25 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα.
Τα έξι από τα εννέα παιδιά, είναι μαθητές του δημοτικού και τα άλλα τρία προνήπιο. Κανένα από αυτά τα παιδιά δεν μπορεί ούτε και φέτος να πάει σχολείο. Ο λόγος... 7 χιλιόμετρα χωματόδρομος και έλλειψη τρόπου μεταφοράς των μαθητών... Να σημειώσουμε οτι το περασμένο Ιανουάριο, έκλεισε το δημοτικό σχολείο Πετσάκων, όπου και εκει υπήρχαν μεγάλα προβλήματα στην μεταφορά τους και φέτος υποτίθεται οτι πάνε στο σχολείο Καλαβρύτων...
Το επιτόπιο ρεπορταζ του kalavrytanews.com με τον δημοσιογράφο Νίκο Κυριαζή τα λεει όλα στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.