HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AXAΪΑ: Δύο νεκροί στην Πατρών - Πύργου

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3:30 το απόγευμα του Σαββάτου ...

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3:30 το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στα φανάρια της ΒΙΠΕ.
Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία ΙΧ επιβατικά οχήματα και μια νταλίκα και η σύγκρουση μεταξύ τους, ήταν σφοδρή.
Όπως μεταδίδει το pelop.gr, οι δύο νεκροί, είναι άνδρες που επεβαιναν στο ένα ΙΧ αυτοκίνητο και σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ δύο άλλα άτομα, είναι μια γυναίκα και ένα παιδί, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε πιο σοβαρή κατάσταση είναι η γυναίκα η οποία υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση λόγω των πολλαπλών καταγμάτων που έχει υποστεί. Το παιδί είναι και αυτό τραυματισμένο, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Όσον αφορά τους νεκρούς, ο ένας έχει ταυτοποιηθεί, ενώ για τον δεύτερο οι αρχές αναζητούσαν τα στοιχεία του.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, διακόπηκε για αρκετή ώρα, και αποκαταστάθηκε μετά τις 4:30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.