HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018

Κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων    Από τους αστυνομικούς του Γ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγ...

Κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων   
Από τους αστυνομικούς του Γ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν, χθες το πρωί στην Πάτρα, 68 συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων που είχαν αποκρύψει οι δράστες, σε θάμνο, κοντά σε λαϊκή αγορά.

Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση του νόμου για τα όπλα
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός και μια 44χρονη, διότι ο πρώτος πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας της δεύτερης.
Οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο του περιστατικού και κατέσχεσαν πέντε κάλυκες φυσιγγίων.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για σωματική βλάβη από αμέλεια
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια σε βάρος 58χρονης ημεδαπής, διότι χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, σκύλος ιδιοκτησίας της, δάγκωσε στο χέρι μια 72χρονη ημεδαπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.