HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Μπήκαν στο στάβλο και έκλεψαν 33 πρόβατα ενώ θανάτωσαν τον σκύλο-φύλακα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για ζωοκλοπή Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλεία...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για ζωοκλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας σχηματίστηκε  δικογραφία για ζωοκλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από  29-08-2018 έως 07-09-2018 στον Απιδεώνα Κάτω Αχαΐας αφαίρεσαν σταδιακά  από στάβλο 52χρονου ημεδαπού (33) πρόβατα, ενώ θανάτωσαν και ένα σκύλο  παρέχοντας του δηλητηριασμένη τροφή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων
Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης επτά  ετών, για φοροδιαφυγή.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας  30, 33, 32 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους  διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην  Χώρα.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας  άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 51 και 35 ετών αντίστοιχα, διότι πρωινές  ώρες στο Βουπράσιο Αχαΐας, ενεργώντας από κοινού, με την μέθοδο της  απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από καφέ μπαρ - ψησταριά  ημεδαπού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας  ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και  κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης σε βραχώδη μορφή, καθώς και  μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.