Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Η 16χρονη που έκλεβε κατά συρροή και η ανεύρεση... χειροβομβίδας σε οικοδομή

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Εξιχνίαση κλοπής Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από ενάμιση μήνα στον  Άγιο Κωνσταντίνο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών  ανδρών, ηλικίας 27 και 18 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ειδικότερα, οι δυο δράστες την 29/7/2018 ενεργώντας από κοινού,  διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν  (600) κιλά ελαιολάδου.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας  άνδρας και μια γυναίκα,  ηλικίας  19 και 17 ετών αντίστοιχα, διότι στην  κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι η 17χρονη πριν  από δεκαπέντε ημέρες  είχε διαπράξει κλοπή σε βάρος ημεδαπού, από τον  οποίο είχε  αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό  έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα  με την οποία  του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και  χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και  παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 27,  30 και 23 ετών διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της  ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο 20χρονοι ημεδαποί  άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην  κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων.

Σύλληψη ανήλικης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής τετελεσμένες και  σε απόπειρα
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 16χρονη ημεδαπή,  διότι εισήλθε από  ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε οικία 47χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να  αφαιρέσει κάτι, διότι έγινε αντιληπτή από τον παθόντα και συνελήφθη  άμεσα από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στην οικία του παθόντα. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η δράστιδα είχε διαπράξει ακόμα δυο κλοπές σε οικίες στο κέντρο της Πάτρας, την  08-06-2018 και την 25-08-2018 αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των εκατό   ευρώ και διάφορα τιμαλφή.

Ανεύρεση πολεμικού υλικού
 Χθες το πρωί, στο Νέο Ερινεό Αιγιαλείας, εντοπίστηκε από 72χρονο  ημεδαπό, κατά την διάρκεια οικοδομικών εργασιών, σε στέγη παλαιάς  οικοδομής, μία οξειδωμένη μη λειτουργική χειροβομβίδα.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι  οποίοι απέκλεισαν το χώρο, ενώ ενημερώθηκε και αρμόδιο συνεργείο του  Ελληνικού Στρατού, προκειμένου περισυλλέξει το πολεμικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.