Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πατάμε … γκάζι στη ζωή! Μαζί με το 10ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας & το συγκρότημα πνευστών οργάνων ««ULALOUM».

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της  Διεθνούς  Ένωσης Δοτών Μυελού των Οστών WMDA διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Ε...

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της  Διεθνούς  Ένωσης Δοτών Μυελού των Οστών WMDA διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ),  και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  στην Πάτρα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με σύνθημα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα - Γίνε και εσύ δότης». 
Με αφορμή τα 10 χρόνια του ∆ιεθνούς  Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K.®  το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή»  έχει την τιμή να φιλοξενείται από τους διοργανωτές στο πλαίσιο των παράλληλων  εκδηλώσεων  που ετοιμάζονται από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018. 
Μεταξύ άλλων, ειδικότερα, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 μ.μ  θα γιορτάσει μαζί μας στην Πλατεία Γεωργίου την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και το συγκρότημα πνευστών οργάνων «ULALOUM Street show band», αποδίδοντας τιμή σε κάθε Δότη που με την ανιδιοτελή του προσφορά δίδει ελπίδα και χαρίζει ζωή σε ασθενείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 
Πληροφορίες για το συγκρότημα 

ULALOUM…. Ποίημα του Engar Alan Poe … (Ulalume ), 1847
ΟΥΛΑΛΟΥΜ… Ποίημα του Γιάννη Σκαρίμπα …. (Εαυτούληδες) 1950…
ULALOUM Street show band – Καλάβρυτα 2018 …. 
Μουσική πρόταση για τους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων…
Μουσική ,κίνηση ,θεατρικά δρώμενα ,με πνευστά και κρουστά σε rock διάθεση….
Η ομάδα δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 από τον Μαέστρο Μπαμπαράκο Γιώργο στα Καλάβρυτα. Στόχος του γκρουπ είναι η πρωτότυπη παρουσίαση shows στο περιβάλλον των πόλεων. Τον Ιούλιο του 2018 οι ULALOUM Street show band συμμετείχαν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό φεστιβάλ DIFFWINDS στο Λουξεμβούργο όπου και απέσπασαν το Πρώτο βραβείο στην κατηγορία νεοεμφανιζόμενου συγκροτήματος. 

Οι μουσικοί που αποτελούν την ομάδα είναι οι: Γιώργος Μπαμπαράκος, Μαέστρος, Πρόδρομος Βουρλιώτης –Τρομπέτα, Θόδωρος Μαντάς-Τρομπέτα, Μυρτώ Μπαμπαράκου - Σαξ. Αλτο, Φωτεινή Στεφανοπούλου-Σαξ.Αλτο, Τίμος Σπανόπουλος -Σαξ. Τενόρο, Σπύρος Ασημακόπουλος –Τρομπόνι, Χάρης Αργάνης –Τούμπα, Χρήστος Ασημακόπουλος –Κρουστά, Παναγιώτης Παναγάκος –Κρουστά, Την κινησιολογία της ομάδας επιμελείται η χορογράφος Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου

Ελάτε μαζί μας! 
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, 
Πλατεία Γεωργίου 
20.00 μ.μ.
Όλοι μαζί να πάρουμε μέρος στην Αλυσίδα της Ζωής
υπό τους ήχους των  «ULALOUM Street show band».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.