HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Κι όμως πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια ηλεκτρονικής ενημέρωσης μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. Η πρώτη ανάρτηση έγινε ως lehouri.blogspot.com στις 2...


Κι όμως πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια ηλεκτρονικής ενημέρωσης μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. Η πρώτη ανάρτηση έγινε ως lehouri.blogspot.com στις 26 Ιανουαρίου 2008 με αφιέρωμα στον ιστορικό πύργο του Λεχουρίτη (δειτε εδώ), ακολούθησαν αρκετές αναρτήσεις κυρίως ιστορικών και λαογραφικών κειμένων. Η γρήγορη αναγνώριση και η μεγάλη αναγνωσιμότητα, από όλη την επαρχία Καλαβρύτων και όχι μόνο, μας οδήγησε στο «άνοιγμα» προς την ενημέρωση και μάλιστα σε "πρώτο χρόνο"και στις 18 Σεπτεμβρίου του 2008, πήρε νεα μορφή, ειδησεογραφική και μετονομάστηκε σε ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS.
Είναι το πρώτο -και είμαστε περήφανοι γι αυτό-, ειδησεογραφικό ηλεκτρονικό μέσο των Καλαβρύτων, αλλά και από τα πρώτα της Αχαΐας.
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, με πολύ μεράκι, ατέλειωτες ώρες εργασίας και κυρίως αγάπη για τον τόπο μας γρήγορα έγινε γνωστό σε όλους τους Καλαβρυτινούς όπου γης. 
Η ελεύθερη φωνή του και το αδέσμευτο βήμα του, εξω από κάθε σκοτεινές διαδρομές, ακολούθησε το δρόμο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, δίνοντας βήμα σε όλους χωρίς λογοκρισίες, χωρίς απόκρυψη και παραλλαγή με διαφάνεια και αλήθεια. 
Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, η προσφορά του είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη. Εκατοντάδες πρωτότυπα κείμενα ιστορίας, λαογραφίας, παράδοσης και γνώμης προσέφεραν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του τόπου μας. Οργώνουμε συνεχώς ολόκληρη την επαρχία μας καταγράφοντας και ενημερώνοντας, όχι με αντιγραφές και αναπαραγωγές, αλλά με φυσική και ουσιαστική παρουσία. 

➤Από το 2016 έχει μόνιμη έδρα τα Καλάβρυτα (Μ.Σπηλαίου 24) επιχειρώντας στο ίδιο μας τον τόπο, για τον τόπο μας,  προσφέροντας παράλληλα, θέσεις εργασίας. 
➤Συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια με μεγάλα τηλεοπτικά μέσα όπως STAR και ΑΝΤ1 και μεταφέρουμε εικόνα από όλη την επαρχία μας. 
➤Μέσα στα δέκα αυτά χρόνια, γράφτηκαν 26.262 άρθρα, συμμετείχαν και συμμετέχουν 187 αρθρογράφοι
Η επισκεψιμότητα για ένα μόνον χρόνο (10/9/2017 - 10/09/2018) εντυπωσιακή:

Τον Ιανουάριο του 2018 κάναμε το επόμενο βήμα δημιουργώντας και την έντυπη εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" που και αυτή βρήκε τεράστια αποίχηση και αγκαλιάστηκε αμέσως.
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται, υποσχόμενοι οτι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και αγάπη. 
  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.