Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Guardian: Μετέφεραν τον Κουφοντίνα σε «πολυτελή ανοιχτή φυλακή»

Η βρετανική εφημερίδα Guardian ασχολήθηκε με τη μεταγωγή του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις ...

Η βρετανική εφημερίδα Guardian ασχολήθηκε με τη μεταγωγή του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Συγκεκριμένα η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Αθήνα επισημαίνει το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη μεταγωγή του καταδικασμένου τρομοκράτη από τις υψηλής ασφαλείας φυλακές του Κορυδαλλού σε μια «πολυτελή ανοιχτή φυλακή».

Παράλληλα στο ρεπορτάζ επισημαίνεται η δημόσια καταδίκη από την Ουάσινγκτον και την Άγκυρα για την μετακίνηση του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» από «τις φυλακές φρούριο του Κορυδαλλού, σε μια αγροτική φυλακή στην κεντρική Ελλάδα όπου στις εργασίες περιλαμβάνεται το μάζεμα φρούτων και ο καθαρισμός της υπαίθρου».

Τέλος γίνεται αναφορά και στα όσα υποστηρίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι δεν πρόκειται για ειδική μεταχείριση απέναντι στον Κουφοντίνα ούτε και θα μπορέσει να υποβάλει αίτηση πρόωρης αποφυλάκισης όταν θα συμπληρώσει 19 χρόνια στη φυλακή. «Η εκτέλεση της ποινής θα συνεχιστεί κανονικά. Η μεταφορά δεν αποτελεί ειδική μεταχείριση, μείωση της ποινής ή μερικώς ελεύθερη παραμονή» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.