Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγώνες ποδοσφαίρου "ζωντανά" στο... Facebook

Αλλάζει ο τρόπος που οι φίλαθλοι των σπορ θα παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα απευθείας, καθώς η Facebook και η Amazon απέκτησαν ...

Αλλάζει ο τρόπος που οι φίλαθλοι των σπορ θα παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα απευθείας, καθώς η Facebook και η Amazon απέκτησαν δικαιώματα προβολής αγώνων.

Σε μεγάλη συμφωνία με τη Facebook ήρθε η ισπανική Λίγκα, η οποία ανακοίνωσε πως για τα επόμενα τρία χρόνια, ξεκινώντας από σήμερα, οι αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος θα μεταδίδονται απευθείας και δωρεάν στις εξής χώρες της Ασίας: την Ινδία, το Αφγανιστάν, το Μπανγκλαντές, το Μπουτάν, το Νεπάλ, το Πακιστάν, τη Σρι Λάνκα και τις Μαλδίβες.

Στην Αγγλία, η τρέχουσα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ είναι και η τελευταία που κάθε αγώνας θα προβληθεί μέσα από ένα τηλεοπτικό κανάλι. Από την επόμενη περίοδο (2019-2022), 20 παιχνίδια του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, θα προβληθούν μόνο online μέσω της Amazon. Η εταιρεία θα συνδέσει τις 20 αυτές αναμετρήσεις, με την Prime υπηρεσία της. Οπως και στην Ευρώπη και στην Ασία, έτσι και στις Ηνωμένες Πολιτείες, το NFL (Αμέρικαν φούτμπολ) ανανέωσε τη συμφωνία της περασμένης σεζόν με την Amazon η οποία περιέχει 11 ζωντανές μεταδόσεις μέσω της υπηρεσίας Prime.

Η Amazon πλειοδότησε έναντι των Twitter, YouTube και Verizon και πήρε τα δικαιώματα των 11 αναμετρήσεων του NFL.

Για το 2018, οι κορυφαίες πλατφόρμες προβολής των E-Sports είναι το Twitch της Amazon και το YouTube της Google. Tα βιντεοπαιχνίδια E-Sports έχουν ήδη έρθει σε μεγάλη συμφωνία με την Disney και έτσι το πρωτάθλημα Overwatch League θα μεταδίδεται ζωντανά από τα κανάλια της Disney, όπως είναι το ABC και το ESPN. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.