HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αφού είχε τις δύσκολες στιγμές του κόντρα στην Μπέρνλι (είχε και δοκάρι), τελικά με προίκα το 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά κα...

Ο Ολυμπιακός αφού είχε τις δύσκολες στιγμές του κόντρα στην Μπέρνλι (είχε και δοκάρι), τελικά με προίκα το 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά και την γκολάρα του Ποντένσε έφυγε αήττητος (1-1) από την Αγγλία και με το εισιτήριο της πρόκρισης!
Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο. Ο Ολυμπιακός είχε 12 ήττες σε 13 παιχνίδια στην Αγγλία. Πάντα δεχόταν γκολ. Ναι το 3-1 έδινε πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους», αλλά σίγουρα θα δεχόταν πίεση. Και μπορεί η συνολική εικόνα του Ολυμπιακού να μην ήταν καλή αλλά κατάφερε το μάξιμουμ...
Πρόκριση χωρίς να χάσει μέσα στην Αγγλία κόντρα στην 7η ομάδα της Premier League. Μία πρόκριση που την πήρε κυρίως από το πρώτο ματς αλλά και γιατί είχε την κλάση του Ποντένσε ο οποίος ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Αυτός που απειλούσε στο πρώτο ημίχρονο κι αυτός που με δικό του γκολ (83') «τέλειωσε» τις όποιες πιθανότητες θα είχε η Μπέρνλι στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Το τελικό 1-1 (4-2 συνολικό σκορ) έδωσε την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής...
ΜΠΕΡΝΛΙ (Σον Ντάιτς): Χίτον, Τέιλορ, Μι, Βόγκς, Μπαρνς (65' Βίντρα), Χέντρικ, Γουέστγουντ, Λένον (75' Κορκ), Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Μακνίλ (75' Γουντ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης (88' Τοροσίδης), Ποντένσε (94' (Σισέ), Γκερέρο (71' Χασάν)
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.