HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πρόκριση για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ, που μετείχε τις τρεις τελευταίες σεζ...

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League, αφήνοντας εκτός την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ, που μετείχε τις τρεις τελευταίες σεζόν στους ομίλους της διοργάνωσης.
Η Ένωση νίκησε 2-1 τους «Καθολικούς» και σε συνδυασμό με το 1-1 στο «Σέλτικ Παρκ» θα διεκδικήσει συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους, απέναντι στην ουγγρική Βιντεότον.
Στο 6΄ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με γκολ-καρμπόν με αυτό που είχε πετύχει στη Γλασκόβη. Σέντρα από αριστερά του Χουλτ, αδράνεια των κεντρικών αμυντικών της Σέλτικ και έξοχο τελείωμα από τον Γκάλο με πλασέ στην κίνηση.
Οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο προβάδισμα, δίνοντας χώρο στους Σκωτσέζους οι οποίοι πήραν μέτρα στο γήπεδο. Στο 33΄ έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με πλασέ πάνω στην κίνηση του Γκρίφιθς, απέναντι σε μια ομάδα η οποία είχε οχυρωθεί στο μισό γήπεδο.
Η ΑΕΚ έπρεπε να μπει με διαφορετική νοοτροπία στο β΄ ημίχρονο, διαφορετικά ήταν βέβαιο ότι θα αντιμετώπιζε σοβαρούς κινδύνους. Σε εκτέλεση φάουλ του Χουλτ, Λαμπρόπουλος και Λιβάια έπαιξαν... βόλεϊ μέσα στην περιοχή των Σκωτσέζων και ο Κροάτης έγραψε το 2-0 στο 49΄, ανοίγοντας λογαριασμό για την εφετινή σεζόν.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Σέλτικ βγήκε μπροστά. Ο Ρότζερς έριξε στο ματς τον Ντεμπελέ και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε 2-3 τρεις περιπτώσεις, αλλά πότε ο Μπάρκας πότε ο εξαιρετικός Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσαν παρόντες. Το ματς είχε πολύ δρόμο ακόμα...
Η Σέλτικ μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στο 79΄ μετά από σέντρα του Τίρνι και κεφαλιά του Σινκλέρ ο οποίος μείωσε σε 2-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ανταπεξήλθε άριστα στην πίεση, όμως «έσπασαν καρδιές» στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.
Στο 90+5΄ ο Σιμούνοβιτς έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ και δευτερόλεπτα αργότερα ο διαιτητής σφύριξε τρεις φορές, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ξεσπά σε πανηγυρισμούς, μαζί με τους παίκτες του και 35.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Άλεφ, Γκάλο (81’ Αλμπάνης), Μπακασέτας (90’ Μπακασέτας), Κλωναρίδης (72’ Μάνταλος), Λιβάγια.

ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Χέντρι, Σιμούνοβιτς, Λούστιγκ (60’ Ντεμπελέ), Φόρεστ, Τίρνεϊ, Μπράουν, ΜακΓκρέγκορ, Ρόγκιτς (75’ Σινκλέρ), Ντσάμ, Γκρίφιθς.
sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.