HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγιασμός και έναρξη προετοιμασίας για την Α.Ε. Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος ξεκίνησε χθες 17-8-18, η νέα αγωνιστική περίοδο για τη...

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος ξεκίνησε χθες 17-8-18, η νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων. 
Παρόντες ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ Λαζουρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κος Τσενές, Πρόεδρος της ομάδας κος Βαρβιτσιώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Φλογεράς, ο Γενικός Γραμματέας Παπαβραμόπουλος, ο Ταμίας Παναγιώτης Λιακόπουλος, ο έφορος κος Παναγόπουλος, ο Γενικός Αρχηγός κ. Κυριαζής, το μέλος της Διοίκησης κα Γούσα, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κος Γιαννάκης ο εκπρόσωπος του Α.Τ. Καλαβρύτων κος Πατερέλης, το μέλος της Δ.Σ της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κα Λεχουρίτη
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά με λίγες, δικαιολογημένες απουσίες παικτών, υπό την καθοδήγηση του Προπονητή, Κώστα Βλάχου, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, αφού η ομάδα αποτελεί μια δεμένη οικογένεια. 
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας, περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις για ένα δεκαπενθήμερο και θα ακολουθήσουν φιλικές αναμετρήσεις ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.