HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων, συγχαίρει ολόψυχα και τους δύο αθλητές  της ομάδας (από τα πρώτα τους βήματα), Μπαχά Θεοφάνη και Κουτρουμά...

Το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων, συγχαίρει ολόψυχα και τους δύο αθλητές  της ομάδας (από τα πρώτα τους βήματα), Μπαχά Θεοφάνη και Κουτρουμάνη Θεόδωρο, που φέτος συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 
Η επιτυχία τους αυτή, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών τους όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε αυτός ο νέος δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους να είναι γεμάτος πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις και να τους οδηγήσει στην εκπλήρωση των προσδοκιών τους.
Αποδεικνύει επίσης ότι, παιδιά με θέληση και σωστό προγραμματισμό, μπορούν να συνδυάσουν τον αθλητισμό με το σχολείο και να έχουν παντού επιτυχίες και αποτελείτο μεγάλο παράδειγμα στα νεότερα παιδιά όλων των τμημάτων του Σωματείου.
Η Διοίκηση της ομάδας θα είναι, πάντα δίπλα τους και στο νέο στίβο της ζωής τους.  
Συγχαίρει τέλος, όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων για την προσπάθειά τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.