Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μνημόσυνο, στη μνήμη της αλησμόνητης, ηρωίδας, Καλαβρυτινής μάνας

Την Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, στις 9:30 το πρωί, στην κεντρική εκκλησία Καλαβρύτων, θα τελεστεί το καθιερωμένο μνημόσυνο, στη μνήμη και ...

Την Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, στις 9:30 το πρωί, στην κεντρική εκκλησία Καλαβρύτων, θα τελεστεί το καθιερωμένο μνημόσυνο, στη μνήμη και προς τιμή της αλησμόνητης, ηρωίδας, Καλαβρυτινής μάνας.
Στην εκκλησία, θα εκφωνήσει την ομιλία, η κυρία Χρύσα Λεχουρίτη, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Η Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, προσκαλεί τα μέλη της και όσους επιθυμούν, να παρευρεθούν στην τιμητική αυτή εκδήλωση για την Καλαβρυτινή Μάνα. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων.
Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα, περί της 10:45, απέναντι από την εκκλησία, στο Δημοτικό Περίπτερο, θα γίνουν, τα εγκαίνια της σημαντικής και σπουδαίας έκθεσης φωτογραφιών και κειμένων, με θέμα «Γενικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Άουσβιτς – Μπιρκενάου», από την Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Άννα Μπάρμπαζακ και το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γεώργιο Λαζουρά. Η έκθεση αυτή, θα διαρκέσει, μέχρι την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018.                                         


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.