HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πάτρα ο Βασιλειάδης - Παρουσιάζει το πλάνο για τους Παράκτιους

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Θα ενημερώσει και θα ενημερωθεί για τους παράκτιους μεσογεια...

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Θα ενημερώσει και θα ενημερωθεί για τους παράκτιους μεσογειακούς αγώνες από την οργανωτική επιτροπή, ενώ θα ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη της επί του σχεδίου για την μετατροπή του παλιού κολυμβητηρίου της Αγυιάς σε αθλητικό κέντρο για αθλήματα άμμου.

Ο Γ. Βασιλειάδης πιθανότατα θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής και θα λάβει μέρος σε συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής για τους παράκτιους με θέμα την προετοιμασία της Πάτρας για την φιλοξενία των μεσογειακών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη εκπονηθεί ένα σχέδιο για το παλιό κολυμβητήριο, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο γήπεδα άμμου, και για το οποίο ο υφυπουργός θέλει να ακούσει τις απόψεις της επιτροπής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.