HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες: Ζητούνται εθελοντές

Μπήκαν οι στόχοι, συνέπεσαν οι διατυπώσεις, «κλείδωσαν» τα συνθήματα. Και τώρα μένει να γίνει η δουλειά. Η οποία θα έχει δύο ταχύτητες: ...

Μπήκαν οι στόχοι, συνέπεσαν οι διατυπώσεις, «κλείδωσαν» τα συνθήματα. Και τώρα μένει να γίνει η δουλειά. Η οποία θα έχει δύο ταχύτητες:

Οργάνωση και εκτέλεση των Παράκτιων Αγώνων του 2019, η πρώτη.

Και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και της εμπειρίας για μια συστηματική, κοινωφελή αλλά και τουριστικά αξιοποιήσιμη αθλητική δραστηριότητα, η δεύτερη.

Η αρχή φαίνεται να είναι καλή, ελπιδοφόρα και συναινετική, αν και υπάρχουν αστερίσκοι. Η διοργάνωση συμπίπτει με πολλαπλών διαστάσεων προεκλογική περίοδο, πολλά πρόσωπα έχουν φιλοδοξίες, πολλά είναι τα σενάρια, αλλά προς το παρόν όλοι ξεκινούν με καλή πίστη και αφήνουν την καχυποψία στην κρεμάστρα.

Η τελετή της «αντίστροφης μέτρησης» ήταν σεμνή αλλά φωτεινή. Θα τη λέγαμε σχεδόν οικογενειακή. Ολες οι βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης παρούσες, δημοτική αρχή και κυβερνητικοί σχεδόν μια αγκαλιά, υπό τους όρους του σεβασμού της φιλοσοφίας εκατέρωθεν, τους οποίους αρκετά αυστηρά διατύπωσε κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος.

Πηγη: Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.