HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανέτοιμη και πάνοπλη η ΑΕΚ για το σημερινό ματς με την Βίντι

Από την άλλη μεριά, η Βίντι επουδενί δεν είναι Σέλτικ . Και κάπου εκεί ενδιάμεσα, υπάρχει και η φιλοσοφία με την οποία κτίζει ο Μαρίνος Ο...

Από την άλλη μεριά, η Βίντι επουδενί δεν είναι Σέλτικ. Και κάπου εκεί ενδιάμεσα, υπάρχει και η φιλοσοφία με την οποία κτίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης τη νέα ΑΕΚ, που θέλει την ομάδα να κάνει το δικό της παιχνίδι, ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.

Μάλιστα αυτή είναι και η βασική σταθερά στο πλάνο για το αποψινό (22/8-22.00) πρώτο ματς με την Βίντι στην Goupama Arena. Η ΑΕΚ θα μπει για να ακολουθήσει την δική της αγωνιστική φιλοσοφία, όπως το είχε επιχειρήσει και στο Σέλτικ και ως έναν βαθμό της είχε βγει, μέχρι να μείνει με δέκα παίκτες. Θα κρατήσει κοντά τις γραμμές της, θα πιέσει, θα επιδιώξει γρήγορο transition, αλλά δεν πρόκειται και να ρισκάρει.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα διατηρήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι, το 4-2-3-1. Αφενός διότι είναι αυτό που σταθερά δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του από την αρχή της προετοιμασίας. Αφετέρου διότι τόσο στο φιλικό με την Γαλατασαράι, όσο πολύ περισσότερο στις δυο αναμετρήσεις με την Σέλτικ, αποδείχθηκε λειτουργικό και κυρίως αποτελεσματικό.

ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ… ΣΤΑΘΕΡΕΣ
Εκτός από την αγωνιστική φιλοσοφία αλλά και τον σχηματισμό, σταθερές θα μείνουν και κάποιες θέσεις στην ενδεκάδα. Όπως του Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και του διδύμου Λαμπρόπουλου και Οικόνομου στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε οι δυο στόπερ, ήταν οι κορυφαίοι της ΑΕΚ στα δυο ματς με την Σέλτικ. Σταθερός θα μείνει και ο Μπακάκης στο δεξί άκρο, όπως και ο Σιμόες στα αμυντικά χαφ. Θα είναι έκπληξη να μην μείνει σταθερό το δίδυμο Λιβάγια και Κλωναρίδη στην επίθεση. Ενώ το πιθανότερο είναι πως σταθερός θα μείνει και ο Μπακασέτας στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Δεδομένα ο Μάνταλος επιστρέφει στην ενδεκάδα για να αποκαταστήσει την… τάξη στην θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, που τόσο ταλαιπώρησε τον Ουζουνίδη στα δυο ματς με την Σέλτικ. Ο Γαλανόπουλος διεκδικεί ως φαβορί την επιστροφή του στο βασικό σχήμα ως παρτενέρ του Σιμόες στη μεσαία γραμμή, με τον Άλεφ να «παίζει» ως αουτσαιντερ. Ενώ από την στιγμή που ο Λόπες είναι έτοιμος και στην διάθεση του Ουζουνίδη, δεν θα είναι έκπληξη αν τελικά πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.