HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας που ήταν αφιερω...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 με μεγάλη επιτυχία η μουσική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας που ήταν αφιερωμένη στο δημοτικό και λαϊκό τραγούδι.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
-όλους όσους παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους: κο Καρρά Βασίλη, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας, κο Μεντζέλο Δημήτρη, Πρόεδρο του τοπικού Δ.Δ. Κλειτορίας, κο Παπαδόπουλο Αθανάσιο, τέως βουλευτής Ν. Αχαΐας, κα Τραχήλη Αθηνά, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και πολιτευτή της Ν.Δ., κα Ρηγοπούλου Ασπασία, Ιατρό ακτινολόγο και πρώην πολιτευτή της Ν.Δ, κο Σταθακόπολο Δημήτριο, Δρ. Κοινωνιολογίας της Ιστορίας, κο Χρόνη Βασίλη, Πρόεδρο του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων, κο Παπασωτηρίου Γιώργο, Πρόεδρο του Συλλόγου Κλειτορίων εν Αθήναις, κο Δουκλιά Σωτήρη, Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Σπήλαια των Λιμνών» και κο Μηλιτσόπουλο Παναγιώτη, Δημοτικό Σύμβουλο.
- τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου που μας εκπροσωπούν επάξια σε όλες τις εκδηλώσεις αφήνοντας τις δουλειές και τις υποχρεώσεις τους. Στα παιδιά αυτά ήταν αφιερωμένη και η χτεσινή βραδιά κατά την οποία η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Παπουτσή, τους απένειμε αναμνηστικό έπαινο, καθώς και το τιμητικό δώρο του Παγκαλαβρυτινού μετά από απόφαση του Συμβουλίου.
-όλους τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά και οι οποίοι αναγράφονται στις λίστες.
-τα καταστήματα της πλατείας και τον κο Οικονομόπολο Σπύρο για την οικονομική ενίσχυση.
-το κατάστημα «Μπαρμπαρέλα»-Γιαννόπουλου Θεόδωρου για την προσφορά δείπνου στους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση, καθώς και για την προσφορά ποτών και αναψυκτικών στο τραπέζι των επισήμων.
- το κατάστημα «Το Σπιτικό»-Παλυβού Παναγιώτη για την προσφορά δείπνου στα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου μας.
-την επιχείρηση Μηλιτσόπουλου-υλικά οικοδομών για την προσφορά της
-όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και μας στηρίζουν υλικά και ηθικά συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μας και αγκαλιάζοντας τις προσπάθειές μας.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.