Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο τον Νέο τον εν Βουναίνοις η νέα έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Από τις εκδόσεις τής Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Βιβλίο και Εικόνα» ετέθη σε κυκλοφορία το βιβλίο του Πρω-τοπρεσβυτέρου...

Από τις εκδόσεις τής Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «Βιβλίο και Εικόνα» ετέθη σε κυκλοφορία το βιβλίο του Πρω-τοπρεσβυτέρου π. Χρήστου Τσάκαλου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιγίου, με τίτλο «Ο Άγιος Νικόλαος ο Νέος ο εν Βουναίνοις». 
Η συγκεκριμένη έκδοση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου, επιθυμώντας να καταστήσει γνωστό στους πιστούς της περιοχής (και όχι μόνο) τον Νεομάρτυρα Νικόλαο τον εν Βουναίνοις, η μνήμη του ο-ποίου τιμάται την 9η Μαΐου.
Το βιβλίο περιέχει τον βίο του Νεομάρτυρος, λεπτομερή α-ναφορά στα εξωκκλήσια και τα παρεκκλήσια της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων που εορτάζουν τη μνήμη Του, διηγήσεις θαυμάτων του Αγίου από πιστούς της περιοχής, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Το βιβλίο θα διατίθεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο τής Ιε-ράς Μητροπόλεώς μας «Βιβλίο και Εικόνα» (Ερμού 21, Αίγιο), καθώς και από τους Ιερούς Ναούς στους οποίους ανήκουν τα εξωκλήσια και παρεκκλήσια που είναι αφιερωμένα στη μνήμη τού Αγίου Νικολάου του Νέου. 
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.