HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πιάστηκε ο "Εσκομπάρ" στο Αγρίνιο

Συνελήφθη καλλιεργητής ναρκωτικών στα Αγρίνιο. Εκριζώθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ο δράστης είχε φυτέψει μέσα στο κτήμα του ...

Συνελήφθη καλλιεργητής ναρκωτικών στα Αγρίνιο. Εκριζώθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ο δράστης είχε φυτέψει μέσα στο κτήμα του

Χθες το πρωί, στα Καλύβια Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου πραγματοποίησαν έρευνα σε κτήμα ιδιοκτησίας του δράστη, όπου εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που περιβάλλονταν από πυκνή βλάστηση, 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,20 μέτρα, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν κάνναβη, συνολικού βάρους 28,8 γραμμαρίων, καθώς και ένα πιστόλι με ένα γεμιστήρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.