HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκκωφαντικό "διπλό" για την ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ με 2-1 απέναντι στην Βίντι με αποτέλεσμα να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμ...

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ με 2-1 απέναντι στην Βίντι με αποτέλεσμα να βάλει γερές βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το ματς με σκοπό να ελέγξει το χώρο του κέντρου και να μην αφήσει κενούς χώρους για τους γηπεδούχους. Έτσι η τύχη της χαμογέλασε στο 22' όταν σε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Χούστι στον Μπακασέτα ο πρώτος αποβλήθηκε.

Στο 34' ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ. Εξαιρετική προσπάθεια του Χουλτ από αριστερά, έδωσε στον Σιμόες, αυτός πέρασε στον Μπακασέτα, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, έδιωξε ο Κόβασικ, ο Κλωναρίδης πήρε το ριμπάουντ από κοντά και σκόραρε με πλασέ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ πήρε "αέρα" δύο τερμάτων με τον Μπακασέτα. Ο Μάνταλος πέρασε στον Μπακασέτα και αυτός με σουτ με το δεξί από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα αυτή κόντραρε. Ωστόσο λίγο αργότερα ο Μπακασέτας αποβλήθηκε και αυτός.

Στο 67΄οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ. Βαθιά μπαλιά του Κόβας, ο Λαμπρόπουλος γλίστρησε και έχασε τον Λάζοβιτς, ο οποίος με πλασέ μέσα από τη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΒΙΝΤΙ: Κόβασικ, Φιόλα, Γιούχας, Πάουλο Βινίσιους, Στόπιρα, Νικόλοβ, Νέγκο, Χάτζιτς, Κόβας, Χούστι, Λάζοβιτς.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.