Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου η κλήρωση της νέας Super League

H Super League ανακοίνωσε ότι επαναπρογραμμάτισε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου την κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Η κλήρωση ...

H Super League ανακοίνωσε ότι επαναπρογραμμάτισε για την Πέμπτη 9 Αυγούστου την κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, εφόσον προκύψει συμφωνία για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που προγραμματίστηκε μία ώρα νωρίτερα.

Η κλήρωση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο της Super League οδηγήθηκε στην αναβολή της συγκεκριμένης διαδικασίας από τη στιγμή που δεν υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αιτία οι επτά ομάδες (Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη, με συνέπεια να μη συμπληρώνεται το ποσοστο του 75% των συλλόγων που απαιτείται για την υπογραφή της προκήρυξης.

Η ανακοίνωση

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 9/8/2018 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Διάφορα.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα 13/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα (Πέμπτη 16/08/2018) στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Επίσης, την Πέμπτη 9/8/2018 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2. Κλειδάριθμοι και λοιπά θέματα κλήρωσης.

3. Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 1ης και 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

4. Διάφορα.

Mετά το πέρας των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, στα γραφεία της Super League".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.