HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πατέρας τεσσάρων παιδιών ο 48χρονος που έχασε την ζωή του στον Αστρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραγικές στιγμές απόψε την νύχτα στον Αστρά (στα όρια Καλαβρύτων και Ηλείας), με τον θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώ...

Τραγικές στιγμές απόψε την νύχτα στον Αστρά (στα όρια Καλαβρύτων και Ηλείας), με τον θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο Π.Κ. 48 ετών, κάτοικος Αστρά και πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη, όταν φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό) οδηγούμενο από 48χρονο, κινούμενο  σε αγροτοδασική χωμάτινη οδό, λίγο έξω από το χωριό  εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε από ύψος ογδόντα περίπου μέτρων σε χαράδρα,  με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Χάρη Γιαννάκη και πέντε ακόμα άνδρες, Αστυνομικό του Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας, Ασθενοφόρο του Κ.Υ.Κλειτορίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι.
Η επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσις της σορού του άτυχου 48 χρονου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη.
Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του θύματος που έσπευσαν και αυτοί στο σημείο του ατυχήματος.
Η σορός του 48χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρίπολης.
Δείτε τις εικόνες όπως τις τραγικές εικόνες, όπως τις κατέγραψε το kalavrytanews.com που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας    


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.