HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Πέμπτης 23 Αυγούστου 2018

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για ληστεία Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δ...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα εισήλθαν σε οικία, που διαμένει ηλικιωμένη ημεδαπή και με άσκησης σωματικής βίας, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό. 
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή  ναρκωτικών 
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι, μετέβη σε κατάστημα αθλητικών ειδών και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από εργαζόμενη το κινητό της τηλέφωνο.
Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και 58 ναρκωτικά δισκία.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί στο 13,5ο  χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καλαβρύτων – Χαλανδρίτσας, στην Καλάνιστρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα  το σοβαρό  τραυματισμό του τελευταίου.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο  Πατρών « ο Άγιος Ανδρέας», όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου συνελήφθη η 24χρονη οδηγός για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 41, 22 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.