HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιες 2018: Τα αποτελέσματα για στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές

Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results-abilities.it.mined...

Από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου https://results-abilities.it.minedu.gov.gr αναρτήθηκαν τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιοι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών, για την καταλληλόλητα – ικανότητα τους, μπορούν να ενημερωθούν πληκτρολογώντας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο). Διευκρινίζεται ότι για κάθε υποψήφιο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλος-ικανός στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Βάσεις 2018: Περίπου δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2018 και η αγωνία των υποψηφίων παραμένει στα… ύψη. Όπως έχουν γνωστοποιήσει στελέχη του υπουργείου Παιδείας, φέτος, οι βάσεις θα βγουν με μία μικρή καθυστέρηση, δηλαδή υπολογίζουν μετά τις 27 Αυγούστου.

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται για τις Βάσεις 2018, έτσι όπως φαίνεται από τα μηχανογραφικά, για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, αλλά και οι αλλαγές που έγιναν στις Πανελλήνιες 2018 φαίνεται ότι θα φέρουν τα πάνω – κάτω στις Βάσεις για τος σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η αντίστροφη μέτρηση για να ανακοινωθούν οι Βάσεις 2018 για τις φετινές Πανελλήνιες από το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ξεκινήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.