Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2018

Και εφέτος σας περιμένουμε όλους και όλες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  στην Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παίων υπό την αιγί...

Και εφέτος σας περιμένουμε όλους και όλες στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  στην Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Παίων υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά και του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών. Την έναρξη των εκδηλώσεων θα κηρύξει η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων που θα μας ταξιδέψει με τη μαγεία των ερμηνειών της στην κεντρική πλατεία της Δάφνης τη Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 και ώρα 21:00, το καθιερωμένο πλέον παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων με τραγούδι και χορό για όλους, που εφέτος θα την πλαισιώσει η πολυμελής  παραδοσιακή ορχήστρα των συμπατριωτών μας Γεωργίου και  Σωτηρίου Κούνα. Το βράδυ της επόμενης ημέρας, Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00, μια πανδαισία χορών και τραγουδιών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα μας προσφέρει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Καλαβρύτων, πραγματοποιεί το 16ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα με  20 χορευτικά τμήματα, πάνω από 500 χορευτές  από όλη την  Ελλάδα και αποστολή από το Ισραήλ και τη Ρουμανία. Την αυλαία του πλούσιου προγράμματος των πολιτιστικών  εκδηλώσεων Αυγούστου 2018 θα κλείσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά με μία ημέρα αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους της περιοχής, όπου το βράδυ της Κυριακής, 19 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00, θα αναλάβει τη ψυχαγωγία τους με κλόουν και διαδραστικά παιχνίδια.
Καλή μας διασκέδαση! Η παρουσία σας θα είναι τιμή για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.