Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Είχε καταδικαστεί για ληστεία από το 2017 και κυκλοφορούσε ελεύθερος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  Σύλληψη ημεδαπής για έκθεση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήμ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπής για έκθεση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μια 39χρονη ημεδαπή, διότι έχοντας την υποχρέωση να διατρέφει και να περιθάλπει τα δυο τέκνα της, ηλικίας 14 και 2 ετών, αυτά αποχώρησαν από την οικία τους και περιφέρονταν αβοήθητα σε πλατεία της Πάτρας.

Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 45, 38 και 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ηρωίνη, συνολικού βάρους 9,1 γραμμαρίων.

 Σύλληψη αλλοδαπού με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για ληστεία που είχε τελεστεί στον Πύργο, τον Μάρτιο του 2017, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχαν επιβληθεί δικαστικά έξοδα ύψους (80) ευρώ, για υπόθεση ναρκωτικών.

 Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών, απέρριψε στο οδόστρωμα μια συσκευασία που περιείχε κάνναβη 69,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Επιπλέον, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε, στον δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (240) ευρώ, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι είναι εγγεγραμμένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.