HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και πρωτιά στο τουρνουά

Πρώτη ήρθε στο τουρνουά Ανατολής η ομάδα της Παναχαϊκής μετά τα δύο παιχνίδια που έδωσε με ΠΑΣ και Τρίκαλα. Αν και ήταν καλύτερη και έχ...

Πρώτη ήρθε στο τουρνουά Ανατολής η ομάδα της Παναχαϊκής μετά τα δύο παιχνίδια που έδωσε με ΠΑΣ και Τρίκαλα.

Αν και ήταν καλύτερη και έχασε φάσεις, η ομάδα της Παναχαικης έμεινε στο 0-0  με τα Τρίκαλα στον πρώτο αγώνα του τουρνουά των Ιωαννίνων, διάρκειας 45 λεπτών.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Μασούρας, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Νιάρος, Συριόπουλος, Κούλπας, Γκουγκούδης, Τσιάρας, Θεολόγου, Τσιμίκας, Μακρίδης, Σιαλμάς.Επόμενος αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα - Τρίκαλα (18.45), ενώ η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19.45 σε ματς 45 λεπτών.

Στο δεύτερο ματς η Παναχαϊκή με τα γκολ του Μαυρία και του Κολ στα πρώτα 14' νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα στην ανατολή σε ματς 45΄και πήρε την 1η θέση, μετά και την ισοπαλία με τα Τρίκαλα που προηγήθηκε (0-0).

Οι κοκκινόμαυροι έπαιξαν έξυπνα με τις αντεπιθέσεις και πήραν τη νίκη ενώ ο Οφρυδόπουλος ξεκίνησε το ματς με τους: Κολοβούρη, Ντάσιο, Πολίμο, Λουμπαρδέα, Σωτηράκο, Πλέγα, Σταυρόπουλο, Μαυρία, Κολ, Καρατσανάκοφ, Κυνηγόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.