HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Κλειτορία και Δάφνη το 16ο Αντάμωμα με μεγάλη συμμετοχή

Στην Κλειτορία, στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας, ο δήμος, πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες, τίμησαν τους απανταχο...

Στην Κλειτορία, στην κατάμεστη κεντρική πλατεία της Δημοτικής Ενότητας, ο δήμος, πολιτικοί και τοπικοί παράγοντες, τίμησαν τους απανταχού Καλαβρυτινούς που συγεντρώθηκαν και φέτος απ όλο τον κόσμο, για το 16ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα.
Την μεγάλη αυτή ετήσια γιορτή η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή από την Κλειτορία και ολοκληρώθηκε προχθές Σάββατο στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Δάφνης, διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος της Πάτρας.
Συμμετείχαν χορευτές απο 15 παραδοσιακά χορευτικά απ’ όλη τη χώρα. Την εκδήλωση στην Κλειτορία τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο δήμαρχος Γιώργος Λαζουράς, ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Κλειτορίας Βασίλης Καρράς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων Δημήτρης Κοντογιάννης, ο οικονομολόγος Ηρακλής Ρούπας κ.ά.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.